De tepel piercing, een klassieke plek om te piercen waar al in een vroeg stadium van de piercinggeschiedenis veel mee werd geëxperimenteerd. Vandaag de dag heeft de tepelpiercing een vaste plek weten te bemachtigen in de piercingwereld en wordt deze door veel mensen met veel plezier gedragen. Maar welke maat gebruik je nou als het aankomt op de tepelpiercing?

Vanwege de plek op het lichaam zie je deze piercing bijna nooit in het dagelijkse straatbeeld. De tepelpiercing heeft bovendien voor veel mensen een sensuele uitstraling waardoor ze er ook niet altijd mee te koop lopen. Toch is de tepelpiercing een veel gedragen piercing bij zowel mannen als vrouwen.

Sommige mensen gebruiken enkel en alleen hun tapers om mee te stretchen. Ze dragen ze niet of zelden als sieraad op zichzelf maar juist als een gereedschap om hun oren steeds verder mee op te rekken. Voor die mensen is er een ideale oplossing, namelijk stretchsets. Z’n set bevat meerdere tapers in oplopende maten zodat je direct alle tapers al in huis hebt, lekker handig en voordelig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.