Permanente eyeliners zijn een populaire keuze onder vrouwen die op zoek zijn naar een gemakkelijke en snelle oplossing voor het aanbrengen van eyeliner. Permanente eyeliners zijn tatoeages die in de loop der jaren steeds meer vrouwen aantrekken.

De voordelen van een permanente eyeliner zijn dat het moeite en tijd bespaart die anders besteed zou worden aan het dagelijks aanbrengen van eyeliner. Bovendien kan een permanente eyeliner er realistischer uitzien dan een gewone eyeliner, omdat het moeilijker is om fouten te maken bij het aanbrengen ervan.

Een permanente eyeliner wordt gezet met een dunne naald die inkt in de huid spuit. De kleur van de eyeliner is afhankelijk van de gekozen inkt. Sommige vrouwen kiezen ervoor om hun ooglid tatoeage te laten vervagen, zodat het natuurlijker oogt.

De plek van een permanente eyeliner

De permanente eyeliners kunnen aan de bovenkant van de wimpers geplaatst worden. Een fijne lijn vanuit het binnen die steeds dikker naar buiten wordt gezet voor een natuurlijk beeld. Ook de ooghoeken kunnen met een eyeliner tatoeage opgevuld worden. Het is belangrijk dat je weet dat het aanbrengen van een tatoeage in de ooghoek pijnlijk kan zijn.

Ook kan een eyeliner onder de haartjes worden aangebracht, deze wordt dan niet helemaal tot in de ooghoek doorgetrokken. Liever de permanente eyeliner boven én onder de wimperhaartjes, dat is ook mogelijk!

Afhankelijk van de stand en grootte van jouw ogen wordt geadviseerd hoe de permanente eyeliner bij jou het mooiste staat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *