Micro haar pigmentatie vrouwen, de laatste jaren is micro haar pigmentatie steeds meer in opkomst. Veel vrouwen hebben last van dunner wordend haar, waardoor hun zelfvertrouwen onder druk komt te staan. Micro haar pigmentatie is een uitkomst voor deze vrouwen! Hiermee kan het dunner wordende haar weer dikker en volumineuzer gemaakt worden. Op die manier voelt iedere vrouw zich weer zekerder en stralender dan ooit tevoren!

Dunner wordend haar is een probleem waar veel vrouwen mee te maken krijgen. Het kan veroorzaakt worden door verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld:

  • Hormonale veranderingen
  • Stress
  • Ouderdom
  • Genetische aanleg
  • Dun haar
  • Haaruitval
  • Alopecia
  • Pleksgewijze kaalheid

Micro haar pigmentatie is een methode die steeds vaker gebruikt wordt om dunner wordend haar weer dikker en volumineuzer te maken. Bij deze behandeling worden kleine haarfollikels met pigment gevuld. Op die manier lijkt het alsof je weer een dikke bos haar hebt!

De behandeling is voor iedere vrouw die last heeft van dunner wordend haar geschikt. Het maakt niet uit welke oorzaak de haaruitval heeft, micro haar pigmentatie kan in ieder geval helpen!

Een andere term voor micro haar pigmentatie is stoppeltattoo. Het is een speciaal ontwikkelde techniek die door zowel vrouwen als mannen gebruikt kunnen worden. Bij deze techniek worden er realistisch uitziende stoppels op de hoofdhuid getatoeƫerd die niet onder doen van het origineel.

Het kan bijvoorbeeld gaan over het opvullen van kale plekjes op de hoofdhuid of over het camoufleren van een litteken. Deze techniek heeft veel dezelfde elementen als het permanent aanbrengen van wenkbrauwen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *